Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران از افزایش شمار رشته‌های دکتری به ۶۱ رشته برای پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خبر داد و گفت: در سال گذشته نزدیک به ۵۰ رشته دکتری و شماری رشته کارشناسی ارشد و در ۳ رشته کارشناسی پذیرش دانشجو وجود داشته است.

دکتر«پرویز رشیدی رنجبر» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شمار پذیرش دانشجو در هر رشته دکتری برای حفظ کیفیت حداکثر ۷ نفر و در دوره کارشناسی ارشد حداکثر ۱۵ نفر است و بیش از این تعداد در هر سال تحصیلی امکان افزایش ظرفیت وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشجویان همه دانشگاه‌ها در داخل کشور عمدتاً ایرانی هستند، در ادامه خاطرنشان کرد: شهریه دانشجویان ایرانی به ریال دریافت می‌شود. دانشجویان خارجی پردیس بین‌المللی کیش هم بیشتر مربوط به کشورهای عراق، اقلیم کردستان عراق، لبنان، افغانستان و برخی کشورهای دیگر است.

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران با بیان این‎ که دانشجویان خارجی شهریه خود را با ارز پرداخت می‌کنند، افزود: در این پردیس برای دوره کوتاه مدت زبان فارسی دانشجو از آلمان داشتیم البته استقبال دانشجویان خارجی از این پردیس قابل توجه است اما برای پذیرش آنها کیفیت دوران تحصیل پیشین آنها بسیار مهم است و این امر به پذیرش نشدن برخی از آنها منجر شده است.

دکتر رشیدی تصریح کرد: هم‌ اکنون قریب به ۲۶۰۰ دانشجو در مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند و تعداد رشته‌های دکتری بیش از سال پیش شده است اما در هر رشته حداکثر ظرفیت پذیرش ۷ نفر است.

وی با بیان این‌ که برای دانشجویان خارجی افزایش نرخ ارز از نظر هزینه جاری برای آنها ارزان‌تر شده است، گفت: دانشجویان ایرانی همه هزینه‌ها را به ریال پرداخت می‌کنند.

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران با بیان این‌ که در دانشگاه تهران پرداخت شهریه به ریال برای دانشجویانی که کارت اقامت در ایران داشته باشند امکان‌پذیر است، افزود: امسال سال مالی سختی برای دانشگاه‌هاست از این‌ رو صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری(تا حد ممکن) که به کیفیت ارایه خدمات آموزشی لطمه وارد نکند از برنامه‌های پردیس است.

دکتر رشیدی ادامه داد: مهم‌ترین اولویت پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران افزایش کیفیت دوره‌های آموزشی است تا فارغ‌التحصیلان این پردیس از نظر کیفیت تفاوتی با دانشجویان رشته‌های مشابه در دانشگاه تهران، در زمان فراغت از تحصیل نداشته باشند.

وی پذیرش دانشجو در دوره‌های بین‌المللی دکتری را از برنامه‌های نسبتاً جدید این پردیس دانست و گفت: با توجه به حضور دانشجویان خارجی، درس‌ها به زبان انگلیسی ارایه می‌شود.

معاون ارتباطات و امور بین‌الملل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران درباره خواسته خود از مسئولان یادآور شد: با توجه به بعد مسافت، افزایش اختیارات در برطرف کردن سریع مسایل می‌تواند کمک کند. اخیراً دفتر کنسولی در پردیس کیش راه‌اندازی شده است که می‌تواند گامی در این مسیر تلقی شود.

به گفته دکتر رشیدی، مسئولان منطقه آزاد کیش می‌توانند با لحاظ کردن تخفیف در ارائه بلیت پرواز، به دانشجویان و اساتید کمک شایانی بکنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران منطقه آزاد کیش پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دوره دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.   به گزارش  تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.   وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.   وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.   کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: ۳۰ درصد دستیاران پزشکی به خودکشی فکر می‌کنند تصویب افزایش ۴۵ درصدی حق‌ الزحمه دستیاران پزشکی در هیات دولت مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • لایحه قانونگذار آمریکایی برای اخراج دانشجویان معترض بین‌المللی
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد