Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این نشست که به ریاست غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، ابتدا گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیاده سازی شهر دانشی کیش با موضوع راه اندازی مرکز نوآوری، مرکز فناوری و تفاهمنامه های منعقد شده با مراکز دانشگاهی، پژوهشی و معاونت علمی ریاست جمهوری مطرح و ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه اعضای شورای راهبردی  شهر دانشی کیش، نظرات خود را پیرامون روند ساماندهی شهر دانشی بیان کردند و در پایان این جلسه مقرر شد جلسات به طور ماهیانه برگزار شود، همچنین  کارگروه هماهنگی  همکاری های علمی و پژوهشی بین المللی تشکیل و شورای پژوهشی سازمان برای ساماندهی تقاضاهای پژوهشی شکل بگیرد.

همچنین در این جلسه اعضا بر برنامه ریزی به منظور افزایش جذب دانشجویان خارجی و همکاری بین دانشگاهی واحد های مستقر در کیش از قبیل رشته ها، پروژه های پژوهشی و نهایتاً دانشگاه مشترک با کشورهای دیگر تاکید کردند.

 رفع کاستی های استقرار دولت الکترونیک در جزیره با ایجاد هماهنگی بین تمامی فعالیت های انجام شده و برنامه ریزی کارهای آتی با نظارت شورای راهبردی نیز یکی دیگر از مواردی بود که درجلسه شورای راهبردی شهر دانشی کیش مورد تصویب قرارگرفت. 

این نشست با حضور  ناصرآخوندی معاون اقتصادی و سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان، دکتر رضا فرجی دانا استاد دانشگاه تهران، دکتر حسین سالارآملی استاد دانشگاه امیرکبیر، دکتر محمود فتوحی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، دکتر مجتبی صدیقی استاد دانشگاه امیرکبیر، دکتر حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، دکترداریوش سلیمی مدیرعامل موسسه آموزشی علوم و فنون کیش و دبیر شورای راهبردی شهردانشی و دکتر علی معینی استاد دانشگاه تهران و مشاور پژوهشی موسسه آموزشی علوم و فنون کیش به عنوان اعضای این شورا برگزار شد. 

تبدیل کیش به شهر دانش به عنوان یکی محورهای توسعه از اوایل امسام  مورد توجه این منطقه آزاد قرار گرفت  و در این راستا خرداد ماه گذشته راهکارهای بهره گیری از ظرفیت‌های جزیره کیش و تواتمندیهای علمی دانشگاه تهران برای تبدیل این جزیره به الگو شهر دانش و مرکز بین المللی گردشگری علمی در نشستی با حضور مدیرعامل منطقه آزاد کیش و رئیس دانشگاه تهران بررسی شد.

در این نشست که با حضور دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر مظفری مدیر عامل منطقه آزاد کیش از آمادگی کامل این منطقه برای همکاریهای علمی و بهره گیری از توانمندیهای علمی و فنی دانشگاه‌های کشور برای توسعه علمی جزیره کیش و تبدیل یافته‌های علمی به ثروت ملی خبر داد.

1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش عالی کیش دولت الکترونیک توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمدرضا قلندر شریف در گفتگویی با اشاره به جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، اظهارکرد: پس از کش و قوس‌های فراوان و طی فرآیند قانونی تایید و تصویب در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، مطالعات تدوین سند پهنه بندی حریم شهر مشهد در چارچوب طرح جامع توسعه و عمران شهر در شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور مطرح و به تصویب رسید.

وی گفت: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت‌های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهدمقدس افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت‌ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

قلندر ادامه داد: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

وی افزود: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهدمقدس در ادامه به مهمترین رویکردها و سیاستهای پیشنهادی پهنه بندی حریم اشاره و اظهار کرد: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی افزود: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازو کارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاههای اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904159

دیگر خبرها

  • عضو شورای راهبردی هوش مصنوعی منصوب شد
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم