Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@12:16:17 GMT

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی در پردیس کیش دانشگاه تهران

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۳۹۲۴

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسی در پردیس کیش دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، هم‌زمان با روز جهانی زبان فارسی و بزرگداشت معمار زبان فارسی، حکیم فردوسی، مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی در پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران راه‌اندازی شد.

این مرکز به اقتضای مأموریت و مسؤولیت ملی و بین‌المللی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران و با امکان‌سنجی همه‌جانبه و درخواست و پیگیری پردیس و دانشگاه و ارزیابی و سرانجام صدور مجوز قطعی از سوی وزارت علوم، به جرگه‌ مراکز مهم آموزش زبان فارسی به زبان‌آموزان خارجی پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه تهران، دارای قدیم‌ترین بخش آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان است و از زمان نوگشایی خود با زمینه‌سازی، دعوت و استقبال از پژوهش‌گران و علاقه‌مندان به زبان فارسی در سراسر جهان، به هم‌افزایی و آموزش زبان و فرهنگ فارسی همت گماشته است و امروزه کمتر استاد نامدار آشنا با زبان فارسی را در جهان می‌شناسیم که به‌ گونه‌ای با بخش دانشجویان خارجی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، پیوند نداشته باشد.

هم‌چنین، کرسی‌های زبان فارسی دانشگاه تهران در دانشگاه‌های معتبر جهان، حاصل ایده‌های سازنده و تلاش استادان نامدار دانشگاه تهران در دهه‌های گذشته است که، مشعل زبان و فرهنگ فارسی را در جهان، برافروخته نگاه داشته است. حضور و توسعه‌ی زبان فارسی در دانشگاه‌های آکسفورد، مادرید، پکن، استراس‌بورگ، پاریس، بلگراد، مسکو، پرینستون، فلورانس، کراکوف، بامبرگ و توکیو، نمونه‌های روشن مسؤولیت پذیری نماد آموزش عالی کشور در برابر زبان و فرهنگ ملی است.

مرکز آموزش زبان فارسی پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران، با هدف آموزش زبان و فرهنگ ایران به دانشجویان خارجی و فرزندان ایرانی خارج از کشور، و به پشتوانه‌ی تجربه‌ی دانشگاه تهران، در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی(دهخدا)، دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی و متخصصان آموزش زبان فارسی و گروه‌های آموزشی مرتبط در پردیس بین‌المللی کیش، راه‌اندازی شده است و با توجه به رویکرد مشترک دانشگاه تهران و منطقه‌ی آزاد کیش در بین‌المللی سازی آموزش عالی، بی‌گمان، جایگاهی اعتمادآفرین در میان دانشگاه‌های حاضر در این جزیره‌ی راهبردی، خواهد یافت.

توسعه‌ زبان و فرهنگ فارسی، هم‌افرایی و راه‌اندازی دوره‌ی مشترک با دانشگاه‌های معتبر جهان، تبادل استاد و دانشجو و راه‌اندازی رشته مقطع‌های بین‌المللی، از مهم‌ترین رویکردهای بین‌المللی‌سازی دانشگاه تهران در پردیس بین‌المللی کیش است.

برنامه‌ها و چگونگی پذیرش و دوره‌های استاندارد آموزشی و گواهی‌نامه‌ها، متعاقباً به آگاهی علاقه‌مندان و داوطلبان خواهد رسید.

کد خبر 5212212 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: پردیس دانشگاهی آموزش زبان فارسی دانشگاه ها دانشگاه تهران دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش پزشکی دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های ایران آموزش مهارتی آزمون کارشناسی ارشد واکسیناسیون دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها آموزش مجازی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پردیس بین المللی کیش کیش دانشگاه تهران آموزش زبان فارسی ی دانشگاه تهران زبان فارسی زبان و فرهنگ راه اندازی ی زبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن

محمد الله‌بخش صبح امروز در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، گفت: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام می‌شود.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍‌ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تأکید کرد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه، گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.

اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود